Tere suvi!

Käesolev nädal oli 2020/2021 õppeaasta viimane planeeritud õppetegevustega nädal. Võtsime õppeaasta kokku ja proovisime tegevuste käigus paljusid asju üle korrata ja meelde tuletada. Rääkisime suvest ja nädala lõpuks sai iga laps rääkida kaaslastee oma suve plaanidest ja nimetada vähemalt ühe koha või tegevuse, mida ta selle suve jooksul teha tahab. 

EELMINE REEDE pidasime maha spordipäeva. Kohal oli 4 last ja lapsed said tulemused kirja neljal alal. 

















ESMASPÄEVAL kordasime kujundeid ja tuletasime meelde värve. Pidasime maha ühe pika ja jutuka hommikuringi, kus lapsed kuulasid kaaslasi ja oskasid jutustada oma kogemuste põhjal.











TEISIPÄEVAL rääkisime ilmast ja aastaaegadest, loendasime lapsi ja meisterdasime vikerkaart.











KOLMAPÄEVAL pidime minema Elvasse, aga ilmataat vedas ju alt ja terve päev ainult kallas vihma. Tegime kiiresti plaani ümber ja värvisime jäätist ja täitsime töölehti. Laste soovil vaatasime taas playbacki videot ja multikaid. 



NELJAPÄEVAL näitasid koolieelikud meile oma näidendit. Meie lapsed olid väga tublid ja vaatasid ning elasid ilusti kaasa. Hommikuringis sai iga laps oma suvesoovi mõelda ja öelda. Panime need ka kirja, avaldame need siis, kui kõik lapsed on oma suvesoovid öelnud. 





REEDEL on taas mänguasjapäev ja lapsed saavad lihtsalt olla ja mängida. 

ILUSAT NÄDALAVAHETUST.
ESMASPÄEVAL LÄHEME ELVASSE, KELLE VEEL RAHA TOOMATA, SIIS PALUN 2€ ÄRA TUUA.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10