KOLM NÄDALALT AJAST MAAS...

Tere kõik see Mõmmikute pere. Viimasest postitusest saab mööda juba KOLM nädalat, aga täna parandan selle vea ja tuleb üks postitus, kus on nii juttu kui palju-palju pilte.

Mida me siis selle kolme nädala jooksul teinud oleme? Vahepeal on saabunud kevad ja aprilli kuu. Õues on ilmad kohati soojad ja saame juba nautida kevadet. Oleme lastega märganud kevadlilli ja samuti oleme märganud, et puude okstele on tulnud pungad ja varsti saavad puud roheliseks. Oleme mänginud munakarbibingot, liikunud õpetaja Kaie juhendamisel ja laulnud õpetaja Meriliniga kevade laule. Oleme saanud olla palju õues ja õppisime selgeks ja esitasime Mesimummidele ja Teokestele oma "Naerise" näidendi. 

NAERISE NÄIDED: kui algselt jagasime osad ära, siis tuli taas KOROONA ja lapsed jäid puuduma. Pidime osasid ümber korraldada ja lastele oli vaja selgitada, et kui ta valis, et tahab olla kass, siis peab olema lõpuni kass, poole etenduse pealt ei saa osa vahetada. Kui jutud selged, siis hakkasime ettevalmistusi tegema. Piret otsis kostüümid, Kristiin aitas lavastada ja Maarja oli jutustada. Publik kohal ja võis alustada. Lapsed olid tublid ja kiituse saavad kõik. Ilmselt saame mai kuus seda etendust esitada ka koolilastele. 
















MUNAPÜHAD ja MUNAKARBIBINGO: selle kolme nädala sisse on mahtunud ka munapühad ja nende tähistamine. Lasteaias said lapsed muna koorida ja süüa. Kaunistasime rühma ja rääkisime Aino lugu, kellelt vares muna ära krahmas. Samuti käisime männikus mängimas munakarbibingot: lapsed pidid leidma omale paarilise ja temaga siis leidma loodusest asju, mida pidid karpi panema: kivi, liiv, puuoks, käbi jne. Lapsed pidid tegema koostööd ja koos asju otsima.






















LIIKUMINE: mis oleks üks lasteaia nädal, kui Kaie ei käiks meiega võimlemas. Oleme Teokesed ka oma punti võtnud ja nii me siis iga teisipäev ja neljapäev võimleme ja teeme erinevaid harjutusi. Küll me harjutame palli viset, siis jälle põlvetõstejooksu. Igav ei hakka ja tegevust jagub.

































MUUSIKA: Merilin õpetab meile juba kevade laule ja laulutundi minnakse rõõmuga. Peale laulmise saab ka tantsida. Iga tund on omamoodi põnev ja on ette tulnud, et laulame ja tantsime koos Oravate, Mesimummide ja Teokestega. Samuelile saime laulda ka SÜNNIPÄEVA laulu, sest ta sai vahepeal 4 aastaseks. 








ÕPIME ja TEEME KUNSTI: lasteaias ikka õpitakse. Lapsed õpivad läbi mängu ja seda on lasteaias palju. Teeme hommikuringi, loendame, õpime aastaaegu, täidame töölehti ja laste lemmikut kunsti. 


























JA KÕIGE LÕPUKS, NAUDIME KEVADET. TEHKE TEIE KA SEDA. VIIBIGE ROHKEM ÕUES. ESMASPÄEVAST ALUSTAME TAAS RATTAPÄEVAGA JA MEIE PÄEV ON ESMASPÄEV. KIIVRID PÄHE JA RATTAD KAASA.
















ILUSAT NÄDALAVAHETUST!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10