8.märts 2021 - 19.märts 2021 NAISTEPÄEV! PUNAMÜTSIKE!! NAERIS!!!

 Viimasest postitusest on juba natuke rohkem kui nädal möödunud. Vahepeal on palju juhtunud...oleme peaaegu samas seisus, kus olime aasta tagasi. Sellel aastal aga otsustasime, et teeme edasi oma sügisese plaani järgi, kus igal nädala on üks teema ja tegutseme terve nädala jooksul vastavalt sellele teemale. 

8.märts-12.märts. Tähistasime Naistepäeva ja tüdrukutel oli esmaspäeval seljas kaunid kleidid. Selle nädalal me rääkisime "Punamütsikese" muinasjutust: vaatasime erinevaid raamatuid ja etendusi. Unejutuks lugesime või jutustasime "Punamütsikese" lugu. Värvisime muinasjutule vastavaid pilte ja voolisime plastiliinist korvi. Kui nädala alguses oli kohal kaheksa last, siis nädala lõpuks kahanes sees arv kolmele. Aga, sellest pole hullu, meie ikka toimetame edasi. 












15.märts - 19.märts. Sellel nädalal jutustasime "Naerise" muinasjuttu. Vaatasime etendusi, vaatasime raamatut ja plakatit. Lapsed said ise jutustada ja kuulata õpetaja jutustust. Lapsed said värvida naerist ja maalida naerist. Selle "Naerise" looga on meil veel üks plaan - me õpime selle selgeks ja esitame oma sõpradele Mesimummidele selle etenduse. Uuel nädalal valime osatäitjad ja õpime selgeks. Alates sellest nädalast toimub meie liikumise tegevus hoopiski õues - TERVES KEHAS, TERVE VAIM!














ILUSAT NÄDALAVAHETUST!

OLGE TERVED!

AITÄH NEILE, KELLEGA ON ARENGUVESTLUS PEETUD!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10