22.märts 2021 - 26.märts 2021 TERE KEVAD. NAERIS!

Nädal on taas möödunud kiiresti. Sellel nädalal tervitasime KEVADET ja õppisime selgeks NAERISE muinasjutu. Lapsed said olla õues ja toas, külvata muru, nautida veel viimaseid liulaskmisi lume pealt ja tunda kuidas päike mõnusalt soojendab.

KUNSTIS sellel nädalal tegime tulpe. Laps maalis esmalt oma käejälje paberile, lasime sellel üks päev kuivada ja järgmisel päeval lõikas iga laps välja viis tulbi õit ja kleepis siis need varte otsa. 









LIIKUMINE toimub meil alates 11.märtsist õues. Me liigume koos Teokestega ja õpetaja Kaie juhendamisel. Kohati on keeruline kui riideid on seljas palju ja jalas on kummikud, aga lapsed on tublid ja saavad hakkama. Küll päike varsti oma töö teeb ja lapsed saavad juba tossudes lasteaeda tulla ja siis on liikumine ka kergem.















KEVAD on käes ja meie lastega kutsusime ka kevade tuppa- külvasime karpidesse muru seemne ja loodame, et uuel nädala me näeme juba natuke rohelist muru. Lapsed olid tulbid ja asjalikud ja teadsid, et taimed vajavad: vett ja päikest, et kasvada.



















NAERIS...teate seda lugu, kus taat istutas naeri ja see kasvas väga suureks ja siis koos oma perega püüdis taat naerist maa seest välja tõmmata...kuidas lugu lõppes, seda näete juba teisipäeval. Proovid olid sellel nädalal täies hoos.








TUBASEID tegevusi jätkus ka sellel nädala: kõik hommikuringid, kõik muusikad, kõik videode vaatamised ja kõik tubased tegevused on hommikupoolikul väga hinnas. Isegi maasikaid sai maitsta- AITÄH KRISTIIN!










ÕUES on ka alati lahe, saab avastada, tunda ja näha. Avastame kevadet. Isegi liivakasti hooaeg sai avatud.















ILUSAT NÄDALAVAHETUST.
KOHTUME ESMASPÄEVAL!



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10