15.veebruar - 21.veebruar PALJU ÕNNE EESTIMAA!

Sellel nädalal me rääkisime lasteaias EESTIMAAST ja EESTI asjadest, EESTI sümbolitest, EESTI rahvuspühadest, kuulasime EESTI LAULE JA MUINASJUTTE, lugesime EESTI LUULETUSI ja mängisime EESTI mängu.

ESMASPÄEVAL: tegime lastega pulgakomme. Tegelikult me pidime neid juba reedel tegema, aga kuna sõbrapäeva oli lasteaias väga kommide rohke, siis otsustasime, et teeme pulgakomme hiljem. Kokatädi Reet sulatas meile šokolaadi ja laste ülesanne oli komm kasta šokolaadi sisse ja siis peale raputada südameid. Kui kommid valmis, viisime need külmkappi tahenema ja enne õueminekut sai iga laps ühe kommi ära ka süüa.











TEISIPÄEVAL: tähistasime vastlapäeva. Hommikul rääkisime rühmas vastlapäeva kommetest ja tavadest. Õpetaja Meriliniga õppisime neljapäevaseks aktuseks laule. Õues saime võistelda pikima liu laskmises ja kõrgema lumekuhja tegemises. 












KOLMAPÄEVAL:
 oli pooltel rühma lastel puhkepäev ja kohal oli ainult 4 last. Vaatasime üle ja nimetasime Eestimaa sümboleid ja iga laps sai valida ühe Eesti asja, mis talle kõige enam meeldis. Kolmapäeval panime üles ja eile maalitud lippude näituse.




NELJAPÄEVAL: pidasime koos Mesimummide ja Teokestega maha Eesti Vabariigi sünnipäeva aktuse, kus iga rühm sai laulda ja luuletust lugeda. Tantsisime ja aktuse lõpuks sai iga laps ka ühe EESTI teemalise kommi. 


















REEDEL: korraldasid Oravakesed meile mängu "Mu koduke on tilluke", kus me pidime läbima kolm erinevat puntki ja igas punktis ootas meid erinev ülesanne. ESIMESES punktis sai iga laps omale teha küpsisetordi, TEISES punktis kirjutasime käejälgedega EESTI 103 ja KOLMANDAS punktis saime laulda "Mu koduke on tilluke" laulu ja mängida Kuldvillakut.













ILUSAT UUT NÄDALAT!




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10