25.jaanuar - 29.jaanuar 2021 MIDA TEEVAD LOOMAD TALVEL?

Sellel nädala ... räägime metsloomadest ja nende toimetustest talvel. Rühmas on meil kaks erinevat metsloomade plakatit ja lapsed saavad nende abil tutvuda erinevate loomadega. Eesmärk on, et nädala lõpuks tunneksid lapsed ära tuntumad metsloomad, oskaksid neid kirjeldada ja teavad, kes magab talveund ja kes mitte. 

Sellel nädalal ... loendame 10ni. Oluline on, et lapsed teaksid numbrite järjestust ja oskasid neid nimetada õigete nimedega: ÜKS, KAKS, KOLM, NELI, VIIS, KUUS, SEITSE, KAHEKSA, ÜHEKSA JA KÜMME.

Sellel nädalal ... igal hommikul kirjutasid lapsed oma nimed paberile (seda oleme juba kaks nädalat teinud). Oluline ei ole, kas väikselt või suurelt, oluline on, et nimi on paberil. Kümnest lapsest 5 kirjutab oma nime ilusti ära, teised viis kirjutavad 4 tähte. Kui laps vajab abi, siis me abistame ja näidise järgi võib alati kirjutada. Oma nimesid said lapsed kirjutada ka lumele. 

Sellel nädalal ... vaatlesime talveilma. Igal hommikul said lapsed ise öelda missugune ilm täna on. Rääkisime ka aastaajast (talv) ja kuust (jaanuar). 

Sellel nädalal ... harjutasime kääridega lõikamist ja detailide kleepimist paberile. 

Sellel nädalal ... käisime Mämmikus, uurisime loomade jälgi lumel ja viisime metsloomadele süüa.

Sellel nädalal ... lustisid lapsed kelgumäel. Sai kelgutada, palle veeretada ja lumesõda mängida. 

Sellel nädalal ... saime oma rühma täielikult tagasi. Kolisime mööblit ümber ja selgitasime lastele, kus millegagi mängida saab. Lapsed olid kolimisel abiks. Meil on ruumi rohkem ja lapsed saavad ise omale koha leida, kus meeldib kõige rohkem mängida. REEDEL oli täiesti mängupäev.

















ILUSAT NÄDALAVAHETUST. 
OLGE ÕUES.
ÄRGE HAIGEKS JÄÄGE!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10