18.jaanuar - 22.jaanaur 2021ˇTALVE ILM JA TALVE LÕBUD!

Selle nädala kõige tähtsam sündmus oli KOLMAPÄEVAL, kui meie Marite, lastele lihtsalt MAMMU, sai TERVELT NELI aastat nooreks. PALJU ÕNNE MARITE! Lasteaiapere käis ka kogunemisel, kus kõik said Maritele sünnipäevaks laulda. 








Sellel nädalal oli põhiliseks teemaks TALV JA TALVELÕBUD. Ja seda said lapsed tõeliselt nautida. Kui nädala alguses olid miinuskraadid, siis nädala lõpus sai ehitada lumememme ja pidada lumesõda. Iga päev sai kelgutada ja paberi peal sai isegi uisutamist proovitud. 

ME KELGULE, ME KELGULE VÕIB TULLA VEEL ÜKS LAPS...










Ükski lasteaia nädal ei möödu ilma õppimiseta. Iga päev saavad lapsed teada midagi uut ja proovivad midagi uut. See muudabki lasteaia elu põnevaks ja huvitavaks. Koos kaaslastega areneb koostöö ja koosmängimise oskus ja JULGUS, olla MINA ISE ja AVALDADA OMA ARVAMUST! 
























Selle nädala kunstitöödeks olid UISUTAJAD ja LUMEMEMM. Uisutajate töö jaoks maalisid lapsed ühiselt taustapaberi ja hiljem kleepisid sinna peale uisutaja, kelle oli juhtumisis nende endi nägu ehk siis iga laps sai olla ise uisutaja. Lumememmed voolisid lapsed ise, kasutades plastiliini. Lapsed tegid tutvust ka numbrite kirjutamisega: 1, 2, 3, 4, 5!






























On üks koht, kus igav ei hakka.
On üks koht, kus mängud ei lakka.
On üks koht, kus on oma seadus,
siin ei õpita jonniteadust,
selles majas püsigu headus.
Paha tuju jaoks ukse ees taba,
rõõmus meel siin sisse saab vabalt.
On üks koht, kus igav ei hakka.
On üks koht, kus mängud ei lakka,
ainult voodis ollakse vakka.
Siin ei tuntagi üksindust,
siin on sõprus ja siin on lust.


ILUSAT NÄDALAVAHETUST JA KOHTUME JUBA ESMASPÄEVAL!



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10