14.detsember-18.detsember HAKKAME SÄTTIMA, JÕULUPIDU ON JUBA KOLMAPÄEVAL

SELLE AASTA VIIMANE PLANEERITUD LASTEAIANÄDAL OLI MÕMMIKUTEL JAGATUD TEEMA PÄEVADEKS:

ESMASPÄEV - PIPARKOOGIPÄEV
TEISIPÄEV - ISETEGEMISE PÄEV
KOLMAPÄEV - JÕULUPIDU
NELJAPÄEV - VABA PÄEV/MULJETE PÄEV
REEDE - PÄKAPIKUDISKO


Esmaspäeval oli meil piparkookide kaunistamise päev. Sellel aastal me ise piparkook ei küpsetanud, aga kaunistasime küll. Köögi poolt saime neli erinevat glasuuri ja iga laps sai kaunistada kolm piparkooki- ühe neist sai kohe samal päeval ära süüa ja ülejäänud kaks jäid meie jõulupidu ootama. 



















Teisipäeval oli meil isetegemise päev. See tähendab, et lapsed said ise kokkadel aidata teha õhtusööki. Söögiks oli munasalat. Lapsed said: 
koorida keedetud kartuleid ja neid siis tükeldada, koorida muna ja seda tükeldada ja kõige viimasena tükeldada kurki. Lapsed  valasid tükeldatud asjad ühte suurde kaussi ja kokad segasid sinna hulka veel koort ja maitsev salat oligi valmis. HEAD ISU!













Kolmapäeval oli meie JÕULUPIDU. Hommikul saabusid lapsed piduriietes juba lasteaeda ja tõid kaasa kõike head ja paremat jõululauale. Koos lastega katsime laua ja lapsed asusid sööma. Tähistasime ka Delissa ja Toomase sünnipäeva. Varsti oligi aeg minna saali, kus õpetaja Meriliniga laulsid lapsed oa laulud, tantsisid tantsud ja mängisid pilli. Kogu selle muusika keskel, koputas keegi saali uksele. Kui lapsed vaatama jõudsid, oli ukse taga üks päkapikumüts ja kingikott, mille sees olid Mõmmikute laste nimedega kommipakid. Lapsed lugesid koos meie rühma luuletuse ja kõik said oma nimega paki kätte!






































Neljapäeval oli lebopäev/muljetepäev. Lapsi oli kohal ainult 5 ja hommikuringis sai iga laps rääkida eilsetest muljetest ja tuletada meelde, mida me eile tegime: katsime laua, laulsime, tantsisime, sõime, jõime ja jõuluvana tõi kingikoti ukse taha. Päev möödus väga ruttu ja lõunauni oli õige magus. 







Reedel toimus PÄKAIKUDISKO, kuhu olime kutsunud ka meie sõbrad TEOKESED, ORAVAKESED ja MÕMMIKUD. Koos lustisime seekord saalis. Mõmmikud näitasid teistele ka oma "Kiisud keerutavad tantsu" tantsu ja teised rühmad näitasid ka, mida nad õppinud on. 










Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10