23.11-27.11 KADRID TOOVAD KARJAÕNNE

                                                   Laske sisse kadrisandid, kadri...

                                                   Kadril küüned külmetavad, kadri...

                                                    varbaotsad valutavad, kadri.

                                                    Laske sisse kadrisandid, kadri.


ESMASPÄEVAL: alustasime sellega, et kohalolnud lapsed said rääkida kaaslastele, kuidas nad kodus oma emale ja isale riideid valisid. Panime tahvlile pildid, et kõik näeksid. Terve nädala jooksul sai iga laps jutustada, kellel pilt oli olemas. 



TEISIPÄEVAL: toimus Rahvamajas lasteaia Kadri-Mardi Karneval, kus lapsed said teadmisi kommetest ja sellest, et mida üldse Kadripäeval tehti. Lapsed said näha vokki, tantsida ja lustida koos kaaslastega.








KOLMAPÄEVAL: tegid lapsed oma paremale käele võimlemisharjutusi koos vihmaussidega, kus nad pidid mööda kontuuri tõmbama jooni ja lõpuks ära värvima kaks vihmaussi. Samuti õppisime, et milline näeb välja inimese nägu: mida on näos kaks ja mida on üks.





NELJAPÄEVAL: süütasime küünla ja hommikuringi pidasime küünlavalgel ja rääkisime natukene juba lähenevast advendiajast ning jõuludest. Lapsed said rääkida, kas nende kodus on juba jõuluehted välja võetud ja kõige olulisem oli muidugi päkapikususs, kuhu hakkab päkapikk üllatusi tooma. Neljapäeval joonistasid lapsed oma näole teise poole. Lapsed olid pisut segaduses, et kuhu selle teise silm ja teise ninapool peab joonistama, aga õpetaja abiga, said lõpuks ikka kõik hakkama.








REEDEL: on mänguasjapäev. Lapsed saavad mängida oma kodust toodud mänguasjadega. Mängisime ka "Kollibingot", mille käigus tuletasime meelde värvid ja kujundid.


ILUSAT NÄDALAVAHETUST🎄🧑‍🎄🍬☃️



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10