5.oktoober - 9.oktoober

LEIVANÄDAL

TAGURPIDIPÄEV


5.oktoober tähistasime lasteaias õpetajate päeva. Sellel päeval olid rühmas kaks uut õpetajat, Heleriin ja Agnes, kes mängisid lastega ja olid nendega ka õues. Samuti käisime esmaspäeval lastega koolis kohvikute vahetunnil. Tagurpidi päev meeldis lastele ja keegi ei võõristanud uusi õpetajaid. Ja veel oli tähtis sündmus: meie ANETE sai 4 aastaseks. Laulsime talle ja andsime rühma poolt ka kingituse: kleepsuraamatu, kõrrejoogi ja kommid.











Teisipäeval oli meil koostööpäev ETTEVÕTLUS NÄDALA raames Mesimummidega. Nemad kokkasid ja hiljem kutsusid meid enda POODI ostlema. Kaks küpsist ja üks pitsa, maksid kokku 1€. AITÄH MESIMUMMID, EVA, PIRET JA MAIRE😍















Kolmapäeval korraldasime aga ise kohviku. Eelnevalt olime me vaadanud, kuidas üldse see leib meie juurde jõuab- kõik algab viljast. Lapsed said katsuda kaera, otra, nisu- AITÄH SEBASTIANI PERE, ET EELMINE AASTA MEILE ERINEVAID VILU VAATAMISEKS/KATSUMISEKS TÕITE. Kui vili oli video vahendusel võetud ja jahust leib ja sepik valmis küpsetatud, hakkasime lastega tikuvõileibasid tegema. Iga laps sai tiku otsa lükkida: leiba/sepikut, vorsti, juustu, kurki/tomatit. Veel tegime magustoitu: küpsisepuru, kohupiimakreem ja šokolaadi laastud. Meie kohvikut tulid külastama Mesimummid. Neli võileiba ja üks magustoit maksid kokku 1€. Iga laps sai olla ühe korra nüüja ja tuletada meelde viisakussõnu. Kulutasime 21€ ja teenisime 25€.



















Neljapäeval käisime Rannu Seemne tehases ja tutvusime põllutöömasinatega. Meid võttis seal vastu Laura ja ta rääkis kuidas kombain vilja võtab ja me saime näha ja katsuda tehase kõige suuremat traktorit. Lapsed olid väga elevil. Kõik ronisid traktorisse ja me saime teha kõigist ka pildi. Oli tore ja AITÄH LAURA JA RANNU SEEME.

































Reedel võtsime kokku nädala ja hommikuringis saime teada, et nädala TIPPHETK oli TRAKTOR JA KOMBAIN JA SEE, ET ME NEID PÄRISELT NÄGIME.










PANEN OMA JALAD KOKKU, 
TÕSTAN KÄED KÕRGELE.
SEISAN SIRGE SELJAGA,
VAATAN- KUULAN HOOLEGA.
OLEN VÄGA TORE LAPS-
ÕPIN KÕIKE KRIPS JA KRAPS.

Ilusat nädalavahetust!



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10