21.september - 25.september 2020

TERE SÜGIS.

SPORDINÄDAL.

PUUVILJAD!


ESMASPÄEV: täna hommikul rääkis iga laps, kuidas tal kodus puuviljade maitsmine õnnestus. Milline puuvili maitses kõige rohkem ja milline kõige vähem. Saime teada, et lemmikud olid banaan ja kiivi. Aitäh peredele tagasiside lehe eest. Täna päeval saime maitsta erinevaid juurvilju: ingver, seller, porgand (lilla+oranž+valge), paprika (kollane+punane) ja hiina redis. Laste lemmikuks oli paprika ja oranž porgand. Samuti meeldis neile suur hiina redis.


TEISIPÄEV: täna oli SÜGISKÜBARATE päev. Igal lapsel oli peas kaunis sügiskübar. Hommikuringis me vaatlesime neid ja arutlesime, kuidas ja millest need valmistatud on. Kuna iga rühm pidi näitusele saatma oma rühmast kasvõi ühe kübara, siis tegime hääletuse. Mõmmikute rühma esinduskübaraks sai Raini kübar. Hiljem sai Rain kübara eest tänukirja ja kõik lapsed said tänutäheks ühe kommi. 













KOLMAPÄEV: täna oli SPORDIPÄEV. Hommikul vaatasime üheskoos spordi teemalisi raamatuid ja arutlesime, mida mingi spordiala tähendab: pallivise tähendab, et peab palli viskama, kaugushüpe tähendab, et peab kaugele hüppama, jooks tähendab, et peab kiiresti jooksma ja täpsusvise tähendab, et peab palli täpselt ringi sisse viskama. Aga spordi juures on üks oluline reegel veel: EI TOHI SÕPRA LÜKATA. Kõik olid tublid sportlased ja KÕIK OLID VÕITJAD!






















NELJAPÄEV: tänaseks saime väga laheda kutse- Mesimummid kutsusid meid endile külla, et koos hommikuringi teha ja siis õunamahla valmistada ja seda maitsta. Võtsime kutse vastu ja nii me kell 9 sammud juba üles minema seadsime. Võtsime osa Mesimummide hommikuringist, kus saime igale lapsele tere öelda, saime teada et kohal on 10 poissi ja 8 tüdrukut. Väga tore oli vaadata, et lapsed julgesid uute kaaslastega mängida ja nendega suhelda. Peale hommikuringi sai iga laps pooleks lõigata 6 õuna, seejärel need masinasse panna, nuppu keerata ja vaadata, kuidas õuntest mahl välja tuli. Mahl läks otse lapse tassi ja kohe sai laps selle ka ära juua.


















REEDE: täna on mänguasja päev. Mõmmikud tulid lasteaeda oma mänguasjaga, tutvustasid seda hommikuringis kaaslastele ja said sellega siis mängida.

MIDA ME SELLEL NÄDALAL VEEL TEGIME:

  • käisime jalutamas
  • korjasime tammetõrusid ja kastaneid
  • maalisime, kleepisime, lõikasime, värvisime
  • jooksime
  • mängisime 
  • õppisime






















ILUSAT NÄDALAVAHETUST!
OLGE TERVED!




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10