ELAGU EESTI!

17.02.2020-21.02.2020
Selle nädala jooksul said Mõmmikud nii tuult, vihma kui päikest.

Esmaspäeval hakkasime rääkima EESTIMAAST ja EESTI ASJADEST. Saime teada, et president on NAINE, Eesti lilleks on RUKKILILL, linnuks on SUITSUPÄÄSUKE ja kalaks on RÄIM. Lapsed said katsuda suurt Eesti lippu ja kõik lapsed oskasid nimetada selle värve. Alates esmaspäevast hakkas kogu Konguta Koolipere mõõtma kilomeetreid, et kas 102 päevaga saame läbi kõnida 102 kilomeetrit.

Teisipäeval jõudis kätte kaua oodatud hetk ja me käisime kinos "Sipsik"-ut vaatamas. Lapsed olid väga tublid ja jõudsid istuda 1.15 tundi ja vaadata filmi. Natuke hämar saal ja vali hääl ei hirmutanud kedagi.

Kolmapäeval maitsesime EESTIT. Tegime ja sõime kilu leiba ja jõime kama. Lapsed sõid kilu hea meelega, isegi ilma leivata kadus kilu kiiresti laualt. Kuulasime lastega Eesti hümni.

Neljapäeval tegid lapsed küpsisetorti. Aitäh peredel, kes meile kaunistamiseks marju tõid. Samuti saime nautida Karijärve Keelpilliorkestri kontserti.

Reedel pidasime PIDU, EESTI VABARIIK 102. Lapsed oli ilusti riides. Võtsime osa aktusest- kuulsime laule ja luuletusi eesti kohta. Rühmas sõime enda valmistatud ja kaunistatud küpsisetorti.

Oli kiire nädal. Kilomeetreid kogusime 4,55. 
24.02.2020 tähistage siis pidupäeva, heisake lipud, sööge kilu ja jooge kama.
25.02.-28.02 on lasteais mängunädal. Mõmmikud mängivad Oravakestega ühes rühmas.

























Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10