SÜGIS NING SÜGISILMAD ! :)


Selle nädala teema oli sügisilmad.  Käisime lastega looduses sügise märke ning ilma vaatlemas. Märkasime, et võrreldes eelmise nädalaga olid lehed palju värvilisemad. 


Kuna nädal oli väga vihmane ning see sobis meie sügisilmaga kokku, siis voolisime lastega vihmapilve koos piiskadega. Suuremad lapsed voolisid juurde veel vihmavarju. Tutvusime tähtedega O ja U ning tegime need värviliseks :) 





Sellel nädalal oli 1 eriline päev sellel õppeaastal- rühmas olid kohal kõik 12 last!! Müra, möllu, kära, lusti, naeru ning pahandusi oli iga lapse arvel vähemalt ÜKS! 👨👩😀😀😀😀😂

Teisipäeval tähistasime rahvusvahelist muusikapäeva. Hommikuringis kuulasime erinevaid laule ja nautisime videosid. Lapsed võtsid endale mugava asendi.

Neljapäeval tähistasime loomakaitsepäeva.  Iga laps sai kaasa võtta ühe kaisulooma.  Kerttu ema tuli rühma koos kutsikaga- AITÄH Kerttu perele :) !  Veel käis meie rühmas oma koera näitamas Diana. 








 Neljapäev oli päris tihe päev. Käisime viie vanema lapsega Puhjas tsikuse etendust vaatama. Lapsed olid väga tublid- mitte keegi ei kartnud ning tagasiside oli positiivne. 



Reedel tähistasime Anete sünnipäeva rühmas. Kuna tema tegelik sünnipäev on homme, siis saime teda kõik koos juba täna ära õnnitletud! PALJU PALJU ÕNNE ARMAS ANETE ! 💗😍😉😉😊




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10