Napo tegevus lasteaias

Tööinspektsioon alustas lasteaedade külastamisi koos „Napoga“  2015 aasta sügisel. Meie soov on külastada lasteaeda, et lastele tutvustada (töö)ohutust, kus abikäena kasutame maskotti Napot, kes „töötab“ Tööinspektsioonis  ja on rahvusvahelise tööohutuse ja -tervishoiu „kõneisik".
Tegevuse eesmärk on panna lapsi mõtlema võimalike ohuolukordade tekkimisele nii lasteaias, kodus kui ka tänavapildis. Lisaks saavad lapsed lahendada ohuolukordasid näiteks: „Kuidas vältida kukkumist, kui maas vedelevad juhtmed, mänguasjad või kui põrandale on tilkunud vett ja sellest tulenevalt on põrand märg."
Tegevuse lõpus saavad lapsed Napolt diplomi ja ka kingituse. Tegevus kestab umbes 20 minutit  ja on sobilik lastele alates 5 eluaastast.
Õppevahend õpetajatele: Kasutades Napo tegelaskuju on välja töötatud terve hulk töötervishoiu ja tööohutuse õppevahendite komplekte õpetajatele, et tutvustada lastele tervise ja ohutuse teemasid harivate ning samas lõbusate ja kaasakiskuvate Napo videoklippide ja loovtegevuste abil
Rohkem infot Napo kohta leiate kodulehelt: www.napofilm.net
TÄNA KÄIS MEIL KÜLAS NAPO







Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

LINNUD JA LOOMAD SÜGISEL ! 14.10-18.10